Availability of lactose-free milk products in the commercial offer of the city of Strzegom
Ryznar-Luty, Agnieszka ; Gryndys, Nicole
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37, s. 161-170
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2021.37.09 ; oai:dbc.wroc.pl:116443
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
22 sie 2022
2 sie 2022
160
https://dbc.wroc.pl/publication/155406
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Dostępność mlecznych produktów bezlaktozowych w ofercie handlowej miasta Strzegom | 22 sie 2022 |
Ryznar-Luty, Agnieszka Szymański, Maciej