Zawartość soli w mieszankach przyprawowych wybranych producentów na polskim rynku
Śmiechowska, Maria ; Drozd, Monika
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37, s. 171-181
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2021.37.10 ; oai:dbc.wroc.pl:116444
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
22 sie 2022
2 sie 2022
107
https://dbc.wroc.pl/publication/155407
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Salt content in spice mixtures of selected producer on the Polish market | 22 sie 2022 |
Tomczak-Horyń, Kamila Knosala, Ryszard. Promotor Wasilewska, Barbara. Promotor pomocniczy
Samek, Katarzyna
Kazimierczak, Renata Hallmann, Ewelina Ziętara, Marzena Rembiałkowska, Ewa