Drukarki 3D do druku żywności – zalety i wady rynkowych rozwiązań technicznych
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2022, Nr 38, s. 41-59
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2022.38.03 ; oai:dbc.wroc.pl:120600
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2022, Nr 38
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
2 gru 2024
28 mar 2023
339
https://dbc.wroc.pl/publication/158860
Nazwa wydania | Data |
---|---|
3D Printers for Food Printing – Advantages and Drawbacks of Market Ready Technical Solutions | 2 gru 2024 |
Parrinello, Sandro Picchio, Francesca La Placa, Silvia Łużyniecka, Ewa. Redakcja
Brol, Marcin Czetwertyński, Sławomir
Centre for Advanced Manufacturing Technologies - Fraunhofer Project Center (CAMT-FPC)
Orzechowski, Leszek Łużyniecka, Ewa. Redakcja
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Harasym, Joanna
Michalczyk, Joanna Michalczyk, Wawrzyniec