Object

Title: ISO-22000 – standard dla organizacji w łańcuchu obrotu żywnością

Title in english:

ISO-22000 – Standard for organizations in the food chain

Creator:

Skowron, Paweł

Description:

Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2008; Nr 22, s. 204-214

Abstrakt:

Organizations within the food chain should identify hazards in food at any stage of the food chain with all the parties participating in the food chain. This article presents a new standard in food industry – ISO 22000:2005 – Management of food safety, which helps organizations identify and assess food hazard. The author also shows connections of the HACCP with the requirements of document PN – EN ISO 22000:2006. It should be noted that the standard of food safety consists of six documents, which two of them will be prepared soon. The author of this article pays attention to Polish food companies which have a lot of problems with the rules of Polish and European food law.

Publisher:

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2008

Resource Type:

artykuł

Resource Identifier:

oai:dbc.wroc.pl:124457

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2008; Nr 22

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Edukacji i Nauki (SONB/SP/546390/2022). Tytuł projektu: Upowszechnienie zawartości czasopisma Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu

Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information