Obiekt

Tytuł: Procesy produkcyjne i warunki pracy podstawą wzrostu konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego

Tytuł odmienny:

The Manufacturing Processes and Working Conditions as the Basis of Growth of Competitiveness of Enterprises of Food Industry

Autor:

Cierniak-Emerych, Anna

Opis:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 1, s. 135-140

Abstrakt:

In the following description the problems of growth of competitiveness of enterprises are considered in connection with shaping working conditions paying particular attention to their development in the sphere of production. At the same time chosen community directives concerning working conditions and their influence on improvement in productive processes in enterprises functioning in Poland are emphasised.

Wydawca:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2006

Typ zasobu:

artykuł

Identyfikator zasobu:

oai:dbc.wroc.pl:135561

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 1 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 1

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

28 lip 2025

Data dodania obiektu:

20 maj 2025

Liczba wyświetleń treści obiektu:

14

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dbc.wroc.pl/publication/174346

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji