Wpływ mąki z nasion chia na właściwości odżywcze i reologiczne mieszanek mąki pszennej i ciasta
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2024, Nr 40, s. 43-52
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2024.40.04 ; oai:dbc.wroc.pl:136994
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 cze 2025
18 cze 2025
233
https://dbc.wroc.pl/publication/175756
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Impact of Chia Flour on the Nutritional and Rheological Properties of Wheat Flour Blends and Dough | 18 cze 2025 |
Pejcz, Ewa Wojciechowicz- Budzisz, Agata Gil, Zygmunt Czaja, Anna Spychaj, Radosław
Pejcz, Ewa Wojciechowicz- Budzisz, Agata Gil, Zygmunt Czaja, Anna Spychaj, Radosław