Struktura obiektu
Tytuł:

Uwarunkowania technologiczne a funkcjonowanie zintegrowanego systemu zarządzania jakością w Zakładzie Produkcji Spożywczej RAG

Tytuł publikacji grupowej:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Tytuł odmienny:

Technological Aspects Versus Functioning of Integrated Quality Management System in Food Company RAG

Autor:

Drozdowska, Agnieszka ; Lesiów, Tomasz

Opis:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu. Technologia (12); 2007; nr 1172, s. 39-58

Abstrakt:

The aim of the paper is to present functioning of integrated quality management system and its connection with technological process of salty and sesame sticks in Food Company RAG. The integrated system introduced in the company comprises: GMP, GHP, HACCP, Quality Management System ISO 9001, and standard BRC. The authors present the benefits of integration of systems on the basis of BRC standard, especially concerning guarantee of product health safety, its high quality, improvements in quality management and better understanding and more effective work of persons responsible for the operations critical for technological quality. The workers opinion poll revealed that within 4 years, since HACCP implementation in the company, the attitude of the staff toward performed work, labour duties, atmosphere in the company and quality understanding has changed. The practical and continuous training of workers knowledge of the system principles and procedures is the key to get benefits from quality management integration and up-to-date technology of production and to offer the customer the product of the highest quality.

Wydawca:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2007

Typ zasobu:

artykuł

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2007; nr 1172 ; Technologia, vol. 12

Prawa:

Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Cytowanie

Styl cytowania: