Aspekty technologiczne produkcji piwa a funkcjonowanie systemu zarządzania jakością w browarze
Tytuł publikacji grupowej:Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Tytuł odmienny:Technological Aspects of Beer Production Versus Quality Management System : in a Brewery
Autor:Wójcik, Agnieszka ; Lesiów, Tomasz
Opis:Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu. Technologia (12); 2007; nr 1172, s. 80-102
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Język: Powiązania:Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2007; nr 1172 ; Technologia, vol. 12
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału:Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Źródło finansowania: