Object

Title: Aspekty technologiczne produkcji piwa a funkcjonowanie systemu zarządzania jakością w browarze

Title in english:

Technological Aspects of Beer Production Versus Quality Management System : in a Brewery

Creator:

Wójcik, Agnieszka ; Lesiów, Tomasz

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu. Technologia (12); 2007; nr 1172, s. 80-102

Abstrakt:

The aim of the paper is to present functioning of the Quality Management System ISO 9001 in one of the leading breweries with an old tradition of brewing and modern technological background as well as to show quality improvement directions taking into account human factor as a main element influencing the quality. It has been proven that in the company the quality is created by processes, systems and mainly all workers, therefore activities in the range of improvements should comprise the humanistic sphere of company functioning. Skilled labour is an important link and factor in connecting the modern technology with properly working quality management system to satisfy all customer requirements and expectations concerning the final product.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2007

Resource Type:

artykuł

Resource Identifier:

oai:dbc.wroc.pl:140908

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2007; nr 1172 ; Technologia, vol. 12

Rights:

Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information