Współczesne zagrożenia bezpieczeństwa żywności, możliwości ich kontroli oraz eliminacji
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Contemporary food safety hazards, possibilities of their control and elimination
Autor:Sitarz, Sławomir ; Janczar-Smuga, Małgorzata
Temat i słowa kluczowe:żywność ; bezpieczeństwo ; kontrola ; HACCP ; ISO ; zagrożenia ; GMO
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering and Sciences Technologies, 2012, Nr 2 (5), s. 68-93
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 2 (5)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: