Effects of changes alcoholic fermentation in EFA the seeds of blackcurrant of the by-products
Sterczyńska, Monika ; Kubiak, Mariusz S. ; Starzycki, Michał
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 3 (6), s. 110-116
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie ; Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
4 lut 2013
621
https://dbc.wroc.pl/publication/21354
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ fermentacji alkoholowej na zmiany NNKT w pestkach z czarnej porzeczki jako surowcu odpadowym | 18 paź 2019 |
Pietrzak-Fiećko, Renata Kacprzak, Sylwia
Grabowski, Mateusz Ramos, Paweł Pilawa, Barbara
Sąsiadek, Wojciech Michalski, Jacek Ulatowski, Piotr
Pasteur, Louis (1822-1895) Griessmayer, Victor. Tłumaczenie
Kęsek-Woźniak Marzena Szulc, Tadeusz (1942- ). Promotor Zielak-Steciwko, Anna. Promotor pomocniczy
Proskura, Witold Stanisław (1987- ) Dybus, Andrzej (1972- ). Promotor