Antioxidant potential of fruit and vegetables and its impact on human health
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4), s. 44-54
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
18 lip 2013
11 689
https://dbc.wroc.pl/publication/25257
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Potencjał antyoksydacyjny owoców i warzyw oraz jego wpływ na zdrowie człowieka | 18 paź 2019 |
Olędzki, Remigiusz
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Pietkiewicz, Jerzy Jan
Dłużewska, Elżbieta Florowska, Anna Florowski, Tomasz
Michałek, Marcin Noszczyk-Nowak, Agnieszka. Promotor
Olędzki, Remigiusz
Frydrychowski Piotr Noszczyk-Nowak, Agnieszka. Promotor Bil-Lula, Iwona. Promotor