Possibilities of tvarog cheese enrichment with calcium in the light of hitherto existing research
Siemianowski, Krzysztof ; Szpendowski, Jerzy
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7), s. 83-98
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
22 lip 2013
1 905
https://dbc.wroc.pl/publication/25292
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Możliwości zwiększania zawartości wapnia w serach twarogowych w świetle dotychczasowych badań | 18 paź 2019 |
Canıeren, Ömer Karaguzel, Cengiz Aydın, Ahmet Drzymała, Jan. Redakcja
Savas, Mehmet Drzymała, Jan. Redakcja
Szcześ, Aleksandra Czemierska, Magdalena Jarosz-Wilkołazka, Anna Magierek, Edyta Chibowski, Emil Hołysz, Lucyna Drzymała, Jan. Redakcja
Shevko, Viktor Karataeva, Gulnara Tuleev, Mustafa Badikova, Alexandra Amanov, Daniel Abzhanova, Asiya Drzymała, Jan. Redakcja Kowalczuk, Przemysław B. Redakcja
Klapiszewski, Łukasz Ziętek, Justyna Ciesielczyk, Filip Siwinska-Stefanska, Katarzyna Jesionowski, Teofil Drzymała, Jan. Redakcja Kowalczuk, Przemysław B. Redakcja
Metin Ucurum Ozkan Bayram O. Yusuf Toraman Habibe Kılıc Seyma Yalcın Drzymała, Jan. Redakcja Kowalczuk, Przemysław B. Redakcja
Erdogan, Necmettin Eken, Haci Ali Drzymała, Jan. Redakcja
Luo, Ximei Wang, Yunfan Ma, Mingze Song, Shuixiang Zhang, Ying Deng, Jiushuai Liu, Jian Drzymała, Jan. Redakcja