Kinetics of microwave-assisted drying of apple - selection of sustainable mathematical model
Wiktor, Artur ; Nowacka, Małgorzata ; Śledź, Magdalena ; Selke, Magdalena ; Witrowa-Rajchert, Dorota
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7), s. 99-111
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
22 lip 2013
2 001
https://dbc.wroc.pl/publication/25293
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kinetyka suszenia konwekcyjnego wspomaganego ogrzewaniem mikrofalowym miąższu jabłka - dobór modelu matematycznego | 18 paź 2019 |
Pandelidis, Demis Anisimov, Sergey. Promotor
Jedlińska, Aleksandra Samborska, Katarzyna Witrowa-Rajchert, Dorota
Pyzara, Anna
Jedlińska, Aleksandra Janiszewska, Emilia Stasiak, Mateusz Witrowa-Rajchert, Dorota
Nowak, Daniel Mikulczyński, Tadeusz. Promotor
Petriczek, Grażyna Studziński, Jan Bogdan, Lucyna Mercik, Jacek Wiesław. Redakcja Ostasiewicz, Walenty. Redakcja
Smolnicki, Tadeusz