Thermooxidative stability of frying oils and quality of snack products
Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor
Streszczenie polskie w zakładce Komentarz ; W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
19 gru 2018
9 wrz 2014
448
448
https://dbc.wroc.pl/publication/27786
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Górnicka Ewa / Stabilność termooksydatywna tłuszczów smażalniczych a jakość produktów przekąskowych, 2014 | 19 gru 2018 |
Aniołowska, Magda (1987- ) Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor
Tokarczyk, Grzegorz Bienkiewicz, Grzegorz Krzywiński, Tomasz Lesiów, Tomasz. Redaktor
Kazimierczak, Renata Hallmann, Ewelina Ziętara, Marzena Rembiałkowska, Ewa
Piksa Eliza Wiliczkiewicz, Andrzej. Promotor Sierzant, Kamil. Promotor pomocniczy
Dłużewska, Elżbieta Florowska, Anna Florowski, Tomasz
Popowicz, Radosław Lesiów, Tomasz
Sierżant, Kamil (1985- ) Orda, Janusz (1949- ). Promotor