Influence of green tea extract on the selected properties of emulsion type sausages
Kliks, Jarosław ; Buda, Michał ; Krasnowska, Grażyna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 2 (13), s. 25-33
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 2 (13)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Jan 13, 2015
476
https://dbc.wroc.pl/publication/28877
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ ekstraktu z zielonej herbaty na wybrane właściwości kiełbas drobno rozdrobnionych | Oct 18, 2019 |
Janiewicz, Urszula Krasnowska, Grażyna (1956- ). Promotor
Witt, Paulina Śmiechowska, Maria
Kliks Jarosław Kawa-Rygielska, Joanna. Promotor
Kapusta, Franciszek
Sierżant, Kamil (1985- ) Orda, Janusz (1949- ). Promotor
Górecka, Justyna Gregorczyk, Marlena Szmańko, Tadeusz
Tokarczyk, Grzegorz Bienkiewicz, Grzegorz Krzywiński, Tomasz Lesiów, Tomasz. Redaktor