Rennet ripening cheese consumers preferences in southwest Poland
Dysz, Karolina ; Krasnowska, Grażyna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 42-52
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Mar 26, 2014
926
https://dbc.wroc.pl/publication/26968
Edition name | Date |
---|---|
Preferencje konsumentów Polski południowo-zachodniej przy wyborze serów podpuszczkowych dojrzewających | Oct 18, 2019 |
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz
Firek, Anna Dziadkowiec, Joanna M.
Koniec, Aleksandra Krzywonos, Małgorzata
Urban, Stanisław Michałowska, Mariola
Bryła, Paweł