State of food industry in Lower Silesia and the recommended directions of its development
Szybiga, Krystyna ; Miśkiewicz, Tadeusz ; Król, Zdzisław
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 94-106
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Mar 26, 2014
659
https://dbc.wroc.pl/publication/26972
Edition name | Date |
---|---|
Stan przemysłu spożywczego na Dolnym Śląsku i rekomendowane kierunki jego rozwoju | Oct 18, 2019 |
Pawłowski, Adam Iwańska, Magdalena
Szmigiel, Kinga
Szołtysek, Katarzyna
Frączek, Jarosław Hebda, Tomasz Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Szopik-Depczyńska, Katarzyna Świadek, Arkadiusz
Kropsz-Wydra, Irena
Komor, Agnieszka
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła