Principle of innovative smart packing operation in food industry. Review paper
Cichoń, Mateusz ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 9-32
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
26 mar 2014
2 779
https://dbc.wroc.pl/publication/26966
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Zasada działania innowacyjnych opakowań inteligentnych w przemyśle żywnościowym. Artykuł przeglądowy | 18 paź 2019 |
Fietz, Magdalena Lesiów, Tomasz
Sykut, Barbara Kowalik, Konrad Droździel, Paweł
Pustelny, Tadeusz Maciak, Erwin Opilski, Zbigniew Bednorz, Mateusz Gaj, Miron. Redakcja
Białek, Beata Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Halicka-Stępień, Kinga Agnieszka Cabaj, Joanna. Promotor
Wierzbowska, Katarzyna Adamowicz, Bogusława Mazet, Lionel Brunet, Jerome Pauly, Alain Bideux, Luc Varenne, Christelle Berry, Laure Germain, Jean-Paul Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Sahu, Sourabh Ali, Jalil Singh, Ghanshyam Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Novikov, Alexander F. Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja