Food processing in Poland in the times of EU membership – condition and perspective
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2013, Nr 307 ; Polityka ekonomiczna
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
29 paź 2024
17 lip 2015
138
138
https://dbc.wroc.pl/publication/31492
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Sytuacja ekonomiczna przetwórstwa spożywczego w Polsce w okresie członkostwa w UE – stan i perspektywy | 29 paź 2024 |
Wigier, Marek
Ząbek, Sabina Kott, Joanna Szalbierz, Zdzisław
Wasilewski, Adam
Jurkowska, Aleksandra Owsiak, Katarzyna
Wigier, Marek
Wigier, Marek
Wyka, Joanna Tajner-Czopek, Agnieszka Godyla, Michaela Witek, Paulina Wilczek, Wocjiech