Assessment of the vitamin C content in processed potatoes
Wyka, Joanna ; Tajner-Czopek, Agnieszka ; Godyla, Michaela ; Witek, Paulina ; Wilczek, Wocjiech
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
May 22, 2018
2 785
2769
https://dbc.wroc.pl/publication/49718
Edition name | Date |
---|---|
Ocena zawartości witaminy C w ziemniaku poddanym procesom technologicznym | Jun 11, 2022 |
Tajner-Czopek, Agnieszka
Remy Theodor (1868-1946) Sempołowski, Antoni (1847-1936). Tłumaczenie
Möller, Johann Anton Arnold
Kreyssig, Wilhelm Karl Aleksander (1780-1854)
Mikułowski-Pomorski, Józef Karol (1868-1935)
Wüst, Albert (1840-1901). Redakcja
Dałek, Paulina Langner, Marek. Promotor