Designing of innovative confectionery products with reduced glycemic index
Bronkowska, Monika (1973- ). Promotor
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej ; Streszczenie polskie w zakładce Komentarz
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
19 gru 2018
23 cze 2016
51
51
https://dbc.wroc.pl/publication/36375
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Bienkiewicz Maciej (1985- ) / Projektowanie innowacyjnych produktów cukierniczych o obniżonym indeksie glikemicznym, 2016 | 19 gru 2018 |
Raczkowska, Ewa (1985- ) Bronkowska, Monika. Promotor
Trziszka, Tadeusz (1948- ). Redakcja Bobak, Łukasz. Redakcja Kaźmierska, Małgorzata. Redakcja
Kozińska, Magdalena. Opracowanie Winiarska-Grabosz, Elżbieta. Opracowanie
Gniedziejko, Magdalena Lesiów, Tomasz
Urban, Stanisław
Kosmalski, Bartosz Trziszka, Tadeusz (1948- ). Promotor
Błaszczuk, Maria (1982- ) Trziszka, Tadeusz (1948- ). Promotor
Oziembłowski, Maciej. Redakcja Trziszka, Tadeusz (1948- ). Redakcja