Engineering Sciences And Technologies
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.4.07 ; oai:dbc.wroc.pl:33301
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
26 lip 2016
3 709
3703
https://dbc.wroc.pl/publication/36933
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Podręcznik Technologia gastronomiczna pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina. | 11 cze 2022 |
Czarniecka-Skubina, Ewa
Czarniecka-Skubina, Ewa Lesiów, Tomasz. Redaktor
Czarniecka-Skubina, Ewa Kołożyn-Krajewska, Danuta