Innovations in tourist sector in the field of nutrition
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies; 2017; Nr 2 (25); s. 20-34
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 2 (25)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jun 4, 2018
935
920
https://dbc.wroc.pl/publication/51684
Edition name | Date |
---|---|
Innowacje w sektorze turystycznym w zakresie żywienia | Jun 11, 2022 |
Słowińska, Magdalena Lesiów, Tomasz
Czarniecka-Skubina, Ewa Lesiów, Tomasz. Redaktor
Jędrasiak, Małgorzata
Lesiów, Tomasz. Redaktor
Lesiów, Tomasz. Redaktor
Szymańska, Elżbieta