Engineering Sciences And Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies; 2017; Nr 2 (25); s. 69-70
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 2 (25)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jun 4, 2018
350
337
https://dbc.wroc.pl/publication/51698
Edition name | Date |
---|---|
Informacja o podręczniku Kultura bezpieczeństwa żywności. Istota i narzędzia pomiaru. Autor Małgorzata Z. Wiśniewska | Jun 11, 2022 |
Czernyszewicz, Eugenia
Czernyszewicz, Eugenia Kwiatkowska, Katarzyna Kopiński, Łukasz