Wpływ sposobu obróbki cieplnej na barwę i cechy organoleptyczne wybranych warzyw
Group publication title:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Title in english:The effect of heat treatment method on colour and organoleptic properties of selected vegetables
Creator:Kowalewicz, Marcin ; Narwojsz, Agnieszka ; Gilewicz, Katarzyna ; Danowska-Oziewicz, Marzena
Subject and Keywords:warzywa ; obróbka cieplna ; barwa ; CIE L*a*b* ; cechy organoleptyczne ; vegetables ; heat treatment ; colour ; organoleptic properties
Description: Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 461
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: