Effect of various methods of heat treatment on the sensory properties of meat.
Pomianowski, Janusz ; Żmijewski, Tomasz ; Mozolewski, Wacław
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20), s. 59-65
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jul 5, 2017
2 677
2672
https://dbc.wroc.pl/publication/40881
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ różnych metod obróbki cieplnej na cechy sensoryczne mięsa | Jun 11, 2022 |
Mroczek, Robert Tereszczuk, Mirosława
Kowalewicz, Marcin Narwojsz, Agnieszka Gilewicz, Katarzyna Danowska-Oziewicz, Marzena
Pasińska, Dorota
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Rusielik, Robert
Stępień, Sebastian Sapa, Agnieszka
Jaźwiec, Bartosz Stępień, Bogdan (1963- ). Promotor
Gwoździk, Monika Nitkiewicz, Zygmunt Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja