Engineering Sciences And Technologies
Harasym, Joanna ; Bogacz-Radomska, Ludmiła
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 3 (22), s. 21-35
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.3.02 ; oai:dbc.wroc.pl:37280
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 3 (22)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
13 wrz 2017
1 351
1362
https://dbc.wroc.pl/publication/41352
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Colorants in foods – from past to present | 11 cze 2022 |
Bogacz-Radomska, Ludmiła Harasym, Joanna
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Bogacz-Radomska, Ludmiła Harasym, Joanna
El-Agez, Taher M. Taya, Sofyan A. Elrefi, Kamal S. Abdel-Latif, Monzir S. Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Bogacz-Radomska, Ludmiła Pietkiewicz, Jerzy Jan
Janczar-Smuga, Małgorzata Pietkiewicz, Jerzy Jan Bogacz-Radomska, Ludmiła