Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2017.473.18 ; oai:dbc.wroc.pl:37522
Gospodarka turystyczna w regionie. Przedsiębiorstwo. Samorząd. Współpraca ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 473
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
29 wrz 2017
858
843
https://dbc.wroc.pl/publication/41566
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Tradycje kulinarne Karkonoszy a regionalny produkt turystyczny w dobie ekonomii doświadczeń | 11 cze 2022 |
Stasiak, Andrzej
Żemła, Michał Staszewska, Anna
Adamczuk, Franciszek
Krawczyszyn, Natalia