The importance of traditional food in shaping the level and quality of life of its consumers
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Paradygmaty badawcze jakości życia w ekonomii, zarządzaniu i psychologii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 483
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
Jan 5, 2018
494
485
https://dbc.wroc.pl/publication/43545
Edition name | Date |
---|---|
Znaczenie żywności tradycyjnej w kształtowaniu poziomu i jakości życia jej konsumentów | Jun 11, 2022 |
Gałwiaczek, Sandra
Grech, Ewelina
Polak, Ewa Polak, Waldemar
Szalonka, Katarzyna Światowy, Grażyna Witek, Lucyna
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Kusterka-Jefmańska, Marta