The importance of traditional food in shaping the level and quality of life of its consumers
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2017.483.04 ; oai:dbc.wroc.pl:39177
Paradygmaty badawcze jakości życia w ekonomii, zarządzaniu i psychologii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 483
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
5 sty 2018
492
481
https://dbc.wroc.pl/publication/43545
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Znaczenie żywności tradycyjnej w kształtowaniu poziomu i jakości życia jej konsumentów | 11 cze 2022 |
Gałwiaczek, Sandra
Grech, Ewelina
Polak, Ewa Polak, Waldemar
Szalonka, Katarzyna Światowy, Grażyna Witek, Lucyna
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Kusterka-Jefmańska, Marta