Schäfer, Thomas ; Crespo, Joāo G.
Winnicki, Tomasz. Redakcja ; Zwoździak, Jerzy. Redakcja ; Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Environment Protection Engineering. Vol. 25, 1999, nr 1-2, s. 73-85
Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
click here to follow the link ; click here to follow the link ; <sygn. PWr A4232I>
Działalność Upowszechaniająca Naukę (DUN) ; Działalność Upowszechaniająca Naukę (DUN) - Czasopisma PWr ; Environment Protection Engineering ; Environment Protection Engineering. Vol. 25, 1999 ; Environment Protection Engineering. Vol. 25, 1999, nr 1-2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Sep 30, 2021
Jul 6, 2018
79
https://dbc.wroc.pl/publication/57753
Edition name | Date |
---|---|
Recovery of aroma compounds from fermentation by pervaporation | Sep 30, 2021 |
Coelhoso, Isabel M. Crespo, Joāo G. Winnicki, Tomasz. Redakcja Zwoździak, Jerzy. Redakcja Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Almeida, Jonas S. Reis, Maria M. Crespo, Joāo G. Winnicki, Tomasz. Redakcja Zwoździak, Jerzy. Redakcja Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Siedlecka, Agata Wolf-Baca, Mirela Piekarska, Katarzyna
Dąbrowska, Alicja Giel, Robert Plewa, Marcin
Hu, Jun Feng, Zhuohuan Huang, Zhiyong Yu, Jianming Liu, Jiansheng
Brás, Isabel Silva, Elisabete De Lemos, Luís Teixeira
Klimonda, Aleksandra Kowalska, Izabela
Chi Fung, Hwa Cheng, Wen Po Yu, Ruey Fang Chen, Zhao Feng