Schäfer, Thomas ; Crespo, Joāo G.
Winnicki, Tomasz. Redakcja ; Zwoździak, Jerzy. Redakcja ; Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Environment Protection Engineering. Vol. 25, 1999, nr 1-2, s. 73-85
Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
kliknij tutaj, żeby przejść ; kliknij tutaj, żeby przejść ; <sygn. PWr A4232I>
Działalność Upowszechaniająca Naukę (DUN) ; Działalność Upowszechaniająca Naukę (DUN) - Czasopisma PWr ; Environment Protection Engineering ; Environment Protection Engineering. Vol. 25, 1999 ; Environment Protection Engineering. Vol. 25, 1999, nr 1-2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
30 wrz 2021
6 lip 2018
79
https://dbc.wroc.pl/publication/57753
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Recovery of aroma compounds from fermentation by pervaporation | 30 wrz 2021 |
Coelhoso, Isabel M. Crespo, Joāo G. Winnicki, Tomasz. Redakcja Zwoździak, Jerzy. Redakcja Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Almeida, Jonas S. Reis, Maria M. Crespo, Joāo G. Winnicki, Tomasz. Redakcja Zwoździak, Jerzy. Redakcja Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Siedlecka, Agata Wolf-Baca, Mirela Piekarska, Katarzyna
Dąbrowska, Alicja Giel, Robert Plewa, Marcin
Hu, Jun Feng, Zhuohuan Huang, Zhiyong Yu, Jianming Liu, Jiansheng
Brás, Isabel Silva, Elisabete De Lemos, Luís Teixeira
Klimonda, Aleksandra Kowalska, Izabela
Chi Fung, Hwa Cheng, Wen Po Yu, Ruey Fang Chen, Zhao Feng