The importance of spices in human nutrition
Orkusz, Agnieszka ; Bogacz-Radomska, Ludmiła
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27), s. 55-65
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2017.4.04 ; oai:dbc.wroc.pl:57994
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
13 gru 2018
1 809
1755
https://dbc.wroc.pl/publication/95460
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Znaczenie przypraw w żywieniu człowieka | 11 cze 2022 |
Śmiechowska, Maria Drozd, Monika
Wyka, Joanna
Bronkowska, Monika
Bogacz-Radomska, Ludmiła Harasym, Joanna
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Bogacz-Radomska, Ludmiła Harasym, Joanna