Engineering Sciences And Technologies
Czarniecka-Skubina, Ewa ; Kołożyn-Krajewska, Danuta
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.2.11 ; oai:dbc.wroc.pl:26076
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 2 (13)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Jan 13, 2015
641
https://dbc.wroc.pl/publication/28885
Edition name | Date |
---|---|
Recenzja podręcznika pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej „Higiena produkcji żywności” | Oct 18, 2019 |
Czarniecka-Skubina, Ewa
Czarniecka-Skubina, Ewa
Czarniecka-Skubina, Ewa Lesiów, Tomasz. Redaktor