Veganism and vegetarianism as diets in contemporary consumer society
Cader, Paulina ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37, s. 9-33
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2021.37.01 ; oai:dbc.wroc.pl:116435
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
22 sie 2022
2 sie 2022
5 173
https://dbc.wroc.pl/publication/155398
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Weganizm i wegetarianizm jako diety we współczesnym społeczeństwie konsumpcyjnym | 22 sie 2022 |
Cader, Paulina Lesiów, Tomasz
Gąsiewska, Maria Jancza-Smuga, Małgorzata
Lesiów, Tomasz
Lesiów, Tomasz Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor