Kierunki zagospodarowania odpadów rolno-spożywczych w biogospodarce o obiegu zamkniętym
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37, s. 94-112
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2021.37.05 ; oai:dbc.wroc.pl:116439
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
22 sie 2022
2 sie 2022
108
https://dbc.wroc.pl/publication/155402
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Methods for the valorisation of agri-food waste according to the circular bioeconomy concept | 22 sie 2022 |
Frączek, Jarosław Hebda, Tomasz Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Onyszkiewicz, Jakub Bober, Waldemar. Promotor
Krajewska-Bińczyk, Elżbieta
Bać, Anna
Baran, Ewa