Top- and bottom-fermented beers as a natural source of antioxidants
Czempiel, Damian ; Teleszko, Mirosława
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2024, Nr 40, s. 32-42
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2024.40.03 ; oai:dbc.wroc.pl:136993
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 cze 2025
18 cze 2025
40
https://dbc.wroc.pl/publication/175755
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Piwa górnej i dolnej fermentacji jako naturalne źródło przeciwutleniaczy | 18 cze 2025 |
Teleszko, Mirosława (1984- ) Wojdyło, Aneta. Promotor
Bączek-Kwinta, Renata Białkowska, Marta Błażewicz, Józef (1956- ) Borejszo, Zbigniew Bryl, Krzysztof (1956- ) Ciecierska, Marta Czernecki, Tomasz Felkner, Barbara Kalisz, Stanisław Kamelska, Anna Malwina Kawka, Alicja Kijowski, Jacek (1948- ) Kobus, Małgorzata Kolniak, Joanna Kotlarska, Michalina Kowalska, Marika M. Kozłowska, Katarzyna Liszewski, Marek Marszałek, Krystian Matuszewska, Anna Michalec, Żaneta Michniewicz, Jan Mitek, Marta Nastaj, Maciej Obiedziński, Mieczysław Oszmiański, Jan (1950- ) Pietrzak-Fiećko, Renata Rogozińska, Ilona Ruszkowska, Millena Smoczyński, Stefan S. (1941- ) Sołowiej, Bartosz Stadnik, Joanna Szwajgier, Dominik Szwed, Łukasz Tarczyńska, Anna Teleszko, Mirosława Wichrowska, Dorota Zembold-Guła, Agnieszka Ziółkowska, Angelika Wojtatowicz, Maria (1945- ). Redakcja Kawa-Rygielska, Joanna. Redakcja