Contemporary food safety hazards, possibilities of their control and elimination
Sitarz, Sławomir ; Janczar-Smuga, Małgorzata
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering and Sciences Technologies, 2012, Nr 2 (5), s. 68-93
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 2 (5)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
23 sie 2012
46 796
https://dbc.wroc.pl/publication/18058
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Współczesne zagrożenia bezpieczeństwa żywności, możliwości ich kontroli oraz eliminacji | 18 paź 2019 |
Nowicki, Paweł Sikora, Tadeusz
Górska, Katarzyna Janczar-Smuga, Małgorzata
Becla, Agnieszka
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Szczepański, Andrzej Buczko, Jerzy. Redakcja
Bujard, Alfons (1861-1917) Baier, Eduard (1867-1939)
Wiśniewski, Bernard Zwęgliński, Tomasz Bernatek-Zaguła, Izabela. Redakcja