Quality management systems and their integration in food industry - the review
Kmiećkowiak, Aleksandra ; Lesiów, Tomasz
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 47-71
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
29 paź 2024
30 sty 2013
1 616
1613
https://dbc.wroc.pl/publication/21274
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Systemy zarządzania jakością i ich integracja w przemyśle żywnościowym - praca przeglądowa | 29 paź 2024 |
Kmiećkowiak, Aleksandra Lesiów, Tomasz
Szkiel, Agata
Chojnacki, Krzysztof Walaszczyk, Ewa Markowska, Aleksandra Hernes, Marcin Fojcik, Marcin
Mroczyński, Wojciech G.
Warowny, Paweł Pielaszek, Marcin
Lesiów, Tomasz
Lesiów, Tomasz Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor