Technological aspects and functioning of HACCP system in chosen meat industry company
Waligóra, Łukasz ; Lesiów, Tomasz
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 101-123
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Oct 29, 2024
Jan 30, 2013
4 829
4846
https://dbc.wroc.pl/publication/21278
| Edition name | Date |
|---|---|
| Aspekty technologiczne a funkcjonowanie systemu HACCP w wybranym przedsiębiorstwie przemysłu mięsnego | Oct 29, 2024 |
Kmiećkowiak, Aleksandra Lesiów, Tomasz
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz
Gniedziejko, Magdalena Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Słowińska, Magdalena Lesiów, Tomasz
Witkowska, Marta Lesiów, Tomasz
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Kędzińska, Roksana Lesiów, Tomasz