Technological aspects and functioning of HACCP system in chosen meat industry company
Waligóra, Łukasz ; Lesiów, Tomasz
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 101-123
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
29 paź 2024
30 sty 2013
4 837
4855
https://dbc.wroc.pl/publication/21278
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Aspekty technologiczne a funkcjonowanie systemu HACCP w wybranym przedsiębiorstwie przemysłu mięsnego | 29 paź 2024 |
Kmiećkowiak, Aleksandra Lesiów, Tomasz
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz
Gniedziejko, Magdalena Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Słowińska, Magdalena Lesiów, Tomasz
Witkowska, Marta Lesiów, Tomasz
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Kędzińska, Roksana Lesiów, Tomasz