Technological functions and characteristic of food acids
Górska, Katarzyna ; Pietkiewicz, Jerzy Jan
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 141-158
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
29 paź 2024
30 sty 2013
11 100
11107
https://dbc.wroc.pl/publication/21280
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Funkcje technologiczne i charakterystyka kwasów dodawanych do żywności | 29 paź 2024 |
Bogacz-Radomska, Ludmiła Pietkiewicz, Jerzy Jan
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Pietkiewicz, Jerzy Jan
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra