Technological aspects and functioning of HACCP system in chosen meat industry company
Waligóra, Łukasz ; Lesiów, Tomasz
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 101-123
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
29 paź 2024
30 sty 2013
4 698
4694
https://dbc.wroc.pl/publication/21278
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Aspekty technologiczne a funkcjonowanie systemu HACCP w wybranym przedsiębiorstwie przemysłu mięsnego | 29 paź 2024 |
Kmiećkowiak, Aleksandra Lesiów, Tomasz
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Gniedziejko, Magdalena Lesiów, Tomasz
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Kędzińska, Roksana Lesiów, Tomasz
Słowińska, Magdalena Lesiów, Tomasz