Influance of storing time on some of qualitative properties of celery root
Hebda, Tomasz ; Frączek, Jarosław ; Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 3 (6), s. 65-77
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie ; Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
4 lut 2013
407
https://dbc.wroc.pl/publication/21349
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ czasu przechowywania na wybrane cechy jakościowe korzenia selera | 18 paź 2019 |
Frączek, Jarosław Hebda, Tomasz Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Jaeger, Michael C. Messina, Alberto Lorenz, Mirko
Tyburcy, Andrzej Ścibisz, Iwona Jabłońska, Anna
Szmańko, Tadeusz Górecka, Justyna Nowakowska, Agnieszka
Mizera Alicja Kuczaj, Marian. Promotor Jędraszczyk, Jarosław. Promotor pomocniczy
Nemś, Agnieszka (1987- ) Pęksa, Anna (1959- ). Promotor Drożdż, Wioletta. Promotor