Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 120 ; Streszcz. oraz tytuły ryc. i tab. w jęz. ang.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
<sygn. UP 92192 Lect.> ; kliknij tutaj, żeby przejść
Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
19 gru 2018
18 lut 2013
2 978
2982
https://dbc.wroc.pl/publication/21517
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ zabiegów technologicznych na właściwości frytek ziemniaczanych i zawartość akrylamidu / Tajner-Czopek, Agnieszka | 19 gru 2018 |
Gertchen, Mateusz Tajner-Czopek, Agnieszka. Promotor
Wyka, Joanna Tajner-Czopek, Agnieszka Godyla, Michaela Witek, Paulina Wilczek, Wocjiech
Lewandowska, Sylwia
Remy Theodor (1868-1946) Sempołowski, Antoni (1847-1936). Tłumaczenie
Mikułowski-Pomorski, Józef Karol (1868-1935)
Kreyssig, Wilhelm Karl Aleksander (1780-1854)
Möller, Johann Anton Arnold