Engineering Sciences And Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7), s. 9-17
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Jul 18, 2013
426
https://dbc.wroc.pl/publication/25271
| Edition name | Date |
|---|---|
| Improvement of quality of used frying oil by means of active carbons | Oct 18, 2019 |
Lorenc-Grabowska, Ewa Gryglewicz, Grażyna. Promotor
Bielski, Andrzej
Li, Xiaochang Lyu, Xianjun
Mołczan, Marek Adamski, Wojciech. Promotor
Markiewicz, Julita Adamski, Wojciech. Promotor
Lach, Joanna Ociepa, Ewa Winnicki, Tomasz. Redakcja
Adamski, Wojciech Markiewicz, Julita Price, Robert Winnicki, Tomasz. Redakcja
Adamski, Wojciech Markiewicz, Julita Cammillare, Tracy Winnicki, Tomasz. Redakcja