Engineering Sciences And Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7), s. 9-17
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
18 lip 2013
384
https://dbc.wroc.pl/publication/25271
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Improvement of quality of used frying oil by means of active carbons | 18 paź 2019 |
Li, Xiaochang Lyu, Xianjun
Bielski, Andrzej
Lach, Joanna Ociepa, Ewa Winnicki, Tomasz. Redakcja
Adamski, Wojciech Markiewicz, Julita Price, Robert Winnicki, Tomasz. Redakcja
Adamski, Wojciech Markiewicz, Julita Cammillare, Tracy Winnicki, Tomasz. Redakcja