Jedlińska, Aleksandra ; Janiszewska, Emilia ; Stasiak, Mateusz ; Witrowa-Rajchert, Dorota
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 53-66
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Mar 26, 2014
1 207
https://dbc.wroc.pl/publication/26969
Edition name | Date |
---|---|
Właściwości fizyczne waniliowych aromatów proszkowych o zróżnicowanym składzie chemicznym części aromatycznej | Oct 18, 2019 |
Jedlińska, Aleksandra Samborska, Katarzyna Witrowa-Rajchert, Dorota
Nowinowski-Kruszelnicki, Edward Kędzierski, Jerzy Raszewski, Zbigniew Jaroszewicz, Leszek Dąbrowski, Roman Kojdecki, Marek Piecek, Wiktor Perkowski, Paweł Garbat, Katarzyna Olifierczuk, Marek Sutkowski, Marek Ogrodnik, Karolina Morawiak, Przemysław Miszczyk, Emilia
Kliks Jarosław Kawa-Rygielska, Joanna. Promotor
Wiktor, Artur Nowacka, Małgorzata Śledź, Magdalena Selke, Magdalena Witrowa-Rajchert, Dorota
Zieliński, Tymon Petelski, Tomasz Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Pisarska, Joanna Ślęzok, Maria Żelechower, Michał Pisarski, Wojciech A. Goryczka, Tomasz Ryba-Romanowski, Witold Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Bogacz-Radomska, Ludmiła Pietkiewicz, Jerzy Jan
Masztalerz Klaudia Lech, Krzysztof. Promotor