The possibility of meat color formation with carboxyheme pigments
Jarmoluk, Andrzej (1955- ). Promotor
Streszczenie polskie w zakładce Komentarz ; W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
19 gru 2018
9 wrz 2014
62
62
https://dbc.wroc.pl/publication/27783
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Semeriak-Siecla Karolina, Możliwości kształtowania barwy mięsa przy użyciu barwników karboksyhemowych, 2014 | 19 gru 2018 |
Brychcy, Ewa Jarmoluk, Andrzej (1955- ). Promotor Zimoch-Korzycka, Anna. Promotor
Ulbin-Figlewicz, Natalia (1987- ) Jarmoluk, Andrzej (1955- ). Promotor Zimoch-Korzycka, Anna. Promotor
Kulig, Dominika (1988- ) Jarmoluk, Andrzej (1955- ). Promotor Zimoch-Korzycka, Anna. Promotor