Engineering Sciences And Technologies
Czarniecka-Skubina, Ewa ; Kołożyn-Krajewska, Danuta
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.2.11 ; oai:dbc.wroc.pl:26076
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 2 (13)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
13 sty 2015
647
https://dbc.wroc.pl/publication/28885
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Recenzja podręcznika pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej „Higiena produkcji żywności” | 18 paź 2019 |
Czarniecka-Skubina, Ewa
Czarniecka-Skubina, Ewa
Czarniecka-Skubina, Ewa Lesiów, Tomasz. Redaktor